08
sept.
08

Marketingul e bun la pat

Un termen cu o mie si-una de definitii, care de care mai pompoasa, complexa si… stupida. Rolul definitiei este de a lamuri pe oricine semnificatia unui oarecare termen cu scopul ca „oricine” asta sa faca uz de respectivul termen fara sa se faca de prajitura. Poate ca o parte dintre voi stiti deja cum sta treaba cu marketingul si poate ca si stiti o sumedenie de definitii printre care si cea pe care eu o consider „the best”. Pentru a evita clasca formulare „marketing=”, am sa pun intr-un context acest termen ezoteric.

Sunt mai multe situatii pe care le-as putea expune dar prefer sa fiu cat mai explicit si sa „merg la o petrecere”. Sunt singur si dornic de a cunoaste cat mai multe persoane de sex feminin. Pentru ca nu-s un maestru in a „agata”, scot la inaintare un USP (unique selling proposition) – „Sunt foarte bun la pat”. Pentru ca petrecerea e in toi si testosteronu` incepe sa reactioneze la formele ce se perinda in jurul meu, imi zic „E timpul”! Acum, sunt sigur ca majoritatea stie ca sunt mai multe tipuri de marketing. O sa le iau pe rand. O vad stand intr-o rochie neagra ce-i dezvaluie umerii si ii invaluie in mister negru de catifea restul corpului. Ma duc la ea… n-am nimic de pierdut.

– Buna, Dan este numele meu. Sunt foarte bun la pat. (Marketing Direct)

– Eu sunt Adina. In mod normal as spune ca-mi pare bine dar… nu e cazul.

Si pleaca…

Dupa ce mai pierd timpul pe-acolo reusesc sa intru in vorba cu un tip amabil ce se ofera sa ma ajute sa plec si eu de aici cu o femeie. Impreuna alegem urmatoarea tinta si el, fara a-mi da vreo explicatie porneste spre ea.

– Salut, spune el, eu nu contez in aceasta discutie dar amicul meu este foarte bun la pat!(advertising)

Eu ii fac cu mana.

Se pare ca nici de data asta nu am reusit. Mi-am spus ca trebuie sa condimentez un pic discutia. Urmatoarea  pe lista mea era verisoara patronului localului in care ma aflam. „Trebuie sa impresionez”. Ma indrept hotarat spre ea si nu astept sa-mi spuna ceva ca eu o abordez direct:

-Stiu ca la prima vedere poate nu par un tip interesant in schimb sa stii ca am foarte multi bani si stiu sa ma port in societate. Daca dupa petrecere vei merge cu mine vei manca la cel mai bun restaurant din oras, vei fi vazuta intr-o masina de lux si apoi vom merge la vila mea cu doua etaje sa incheiem aceasta minunata seara cu o partida de sex. O sa-ti placa pentru ca… sunt foarte bun la pat. (PR)

In 3 secunde am ramas din nou singur si excitat… . Hotarasem – plec acasa si gata. Nu merge! Inainte sa ies pe usa, ofticat nevoie mare ma intorc catre restul invitatilor si incep sa urlu:

– NU-MI PASA DE VOI! SUNT FOARTE BUN LA PAT! (spam)

Si ies grabit spre usa dezamagit si furios.

– Stai un pic!

Intorc capul si vad o frumoasa femeie alergand spre mine. Se opreste in fata mea si-mi spune

– Prietena mea Adina mi-a spus ca ai fi foarte bun la pat! (brand awareness)

🙂

Sper ca acum v-ati mai lamurit cum e cu marketing-ul asta!

Reclame

0 Responses to “Marketingul e bun la pat”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: