14
oct.
08

Despre fast food

Zi de zi, ora de ora, minut de minut, undeva, in lume se face anti-reclama restaurantelor fast food si, in special, brandului McDonald`s. La intrebarea „de ce”? gasesc doua raspunsuri:

1) cel „politicaly corect” – pentru ca mancarea din astfel de restaurante este foarte nociva, nu are nimic in comun cu alimentatia sanatoasa si provoaca obezitate si, de ce nu, moartea.

2) cel real (din punctul meu de vedere) – pentru ca, in randul oamenilor, a luat amploare consumul alimentelor de tip fast-food. Luand in considerare faptul ca timpul acordat mesei este din ce in ce mai redus, majoritatea oamenilor cauta sa „grab a bite” si sa se intoarca repede la birou.

Acum, nu sunt eu cel ce da cu parul dar simt nevoia sa le spun celor ce (se) manifesta atat de inversunat impotriva acestor restaurante ca isi pierd timpul degeaba. In loc sa acuze McDonald`s-ul sau KFC-ul sau orice alt brand ar trebui sa-si consume energia gandindu-se la proiecte de educatie alimentara de care ar profita multi prosti care habar nu au cum sa manance. Nu stiu daca ma poate contrazice cineva daca spun ca nu consumul acestor alimente ne face sa semanam din ce in ce mai mult cu logo-ul Michelin ci excesul! In locul unui film prost de propaganda cum e „Supersize me” era mult mai indicat un un film din care orice prost sa inteleaga ca daca mananci dimineata, la pranz si seara  „mec” s-ar putea sa mori dar daca ocazional bagi un Big Mac sau altceva, de pofta, nu se intampla mai nimic. Bineinteles, admit ca ideal ar fi ca acest „ocazional” mentionat mai sus sa fie cat mai rar. Ca tot am vorbit mai devreme de logo-ul Michelin,… iata-l.

Reclame

0 Responses to “Despre fast food”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: